Lange Kerkstraat 31, Goes [email protected]+31 (0)113 212729

TeNeues (boeken) The Watch Book - More Than Time - Volume II - Gisbert L. Brunner - TeNeues

Terug naar overzicht

70,-

(0)

✓ Aangetekende bezorging
✓ Veilig betalen
✓ Eigen edelsmederij
✓ Servicepunt

Op dinsdag tot vrijdag voor 12:00 uur besteld = binnen 1-2 werkdagen in huis.

Wilt u hem graag in het echt bekijken?Openingstijden winkel | Afspraak maken

Productomschrijving

The Watch Book - More Than Time Volume II

Eeuwenlang hebben zogenaamde ‘complicaties’ het toppunt van fijne mechanische uurwerken belichaamd.Tot de vroegste hiervan behoren wekkers en kalenderbewegingen.Maanfaseweergaven zijn ook al eeuwen bekend.Klokkenspelbewegingen kunnen worden beschouwd als de meest technisch en handgemaakte extra functies.Afwerkingstechnieken zoals skeletoniseren, dat voornamelijk met de hand wordt gedaan, kenmerken echter ook de hoge kunst van het horlogemaken.

Overigens is de complicatie- en afwerkingsschaal bovenaan vrijwel geheel open.Ervaren horlogemakers combineren naar eigen inzicht extra functies en verfijningen.Dit tweede deel van het Watch Book - More than Time is gewijd aan verdere aanvullende functies van mechanische uurwerken, hun historische ontwikkeling en technische kenmerken.Deze worden geïllustreerd met talrijke foto's en zowel informatieve als onderhoudende teksten van de succesvolle auteur Gisbert L. Brunner.

Specificaties

  • Referentie English/German/French
  • Afmetingen 24,5 x 31,4 cm
  • Materiaal
  • Stroom

Reviews Schrijf je eigen review

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »