Lange Kerkstraat 31, Goes [email protected]+31 (0)113 212729

Gouden kettingen dames

  • Type product
  • Geslacht
  • Materiaal
  • Edelsteen
  • Collectie
  • Prijs

  • Sorteren op

  • 136 Producten

Gouden kettingen dames

  • 136 Producten
  • Sorteren op

Pagina 1 van de 12

Volgende pagina

Gouden kettingen voor dames bij Hutjens Edelsmederij

Voor exclusieve gouden kettingen voor dames bent u bij Hutjens Edelsmederij aan het juiste adres. U kunt hier terecht voor diverse gouden kettingen uit onze collectie. De sieraden zijn handgemaakt door onze edelsmid Harry Hutjens. Hij ontwerpt en vervaardigt de kettingen in zijn eigen atelier. Bekijk hier direct de verschillende gouden colliers die wij aanbieden en bestel het sieraad dat voldoet aan uw wensen. Bestelt u voor 12 uur ’s middags, dan wordt het nog dezelfde dag verstuurd. Wilt u het sieraad op maat laten maken of wilt u het laten personaliseren? Neem dan contact met ons op.

 

 Een handgemaakte ketting voor dames

Hutjens Edelsmederij is te vinden in het centrum van Goes. Wij bieden hier een ruim aanbod aan met diverse exclusieve gouden kettingen voor dames. Onze eigen collectie, gemaakt door vormgever en edelsmid Harry Hutjens, is nu ook hier online verkrijgbaar. De sieraden zijn stuk voor stuk handgemaakt in ons eigen atelier. De kettingen die wij aanbieden komen uit verschillende collecties met elk zijn eigen inspiratiebron. De sieraden in de Archi collectie zijn bijvoorbeeld geïnspireerd door moderne vormen in de architectuur.

 

Ketting van 14 karaat goud

De kettingen van Hutjens Edelsmederij zijn allen gemaakt van 14 karaat goud. Verder zijn er enkele varianten uitgevoerd met diamanten, briljant of princess geslepen. Het design van de gouden kettingen voor dames zijn onder andere gebaseerd op de uitgesneden vormen van een driehoek (Trio collectie) en de vorm van zweefvliegtuigen (Zwever of Pastille Fragile collectie). Daarnaast vindt u de Princess, Archie en Crossbow collectie in ons online aanbod. Bekijk welk collier aansluit bij uw wensen en neem contact met ons op om het op maat en naar wens uit te laten voeren door onze edelsmid.

 

Uw gouden kettingen bestellen

Heeft u in onze collectie een prachtig gouden collier gevonden dat volledig voldoet aan uw wensen? Dan kunt u het eenvoudig en snel hier bestellen. Wij nodigen u ook van harte uit in onze mooie winkel in hartje Goes om het prachtige sieraad in het echt te bekijken. U kunt hier vervolgens uw ketting op maat laten maken en eventueel laten personaliseren. Uiteraard kunt u voor meer informatie of het op maat maken van het sieraad ook bellen naar 0113-21 27 29, mailen via [email protected] of een bericht achterlaten via het online contactformulier. Wij ontvangen dan graag meer informatie over wensen voor de gouden ketting voor dames.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »