Lange Kerkstraat 31, Goes [email protected]+31 (0)113 212729

Over ons

Harry, Laura en Mike Hutjens runnen / hebben een exclusieve juwelierszaak en van oudsher edelsmederij aan de Witte Paardstraat in Goes. Persoonlijke benadering hebben we hoog in het vaandel. Het is geen loze kreet, maar de dagelijkse praktijk. We vinden dat erg belangrijk. Het kan ook prima, omdat we het samen doen. Hierdoor hebben we altijd oog voor u, de klant.

Aanvankelijk lag de nadruk vooral op het ontwerpen van sieraden. In ons eigen atelier ontwikkelden we een twaalftal collecties. Elk in een eigen, kenmerkende stijl. Zo zijn alle sieraden handgemaakt. De bijzondere lijn HH presenteren we apart in de winkel. Kom gerust eens langs om deze te bekijken.

Elk sieraad kunnen we naar uw wens maken. Van kleine smaakvolle sieraden tot grotere objecten. Zoals brede en smalle gouden ringen, kettingen en broches. Soms ingelegd met diamanten. Eigentijds en tegelijk tijdloos. Daarbij hoort ook het maken van nieuwe sieraden uit oud goud en bestaande sieraden. De zaak is gespecialiseerd in de verwerking van losse briljanten en edelstenen.

Naast de eigen sieradenlijn hebben een uitgebreide collectie van exclusieve merken horloges en sieraden. We zijn steeds op zoek naar ambachtelijke collecties met een aparte vormgeving en uitstraling. Veel Italiaanse sieraden, maar bijvoorbeeld ook in Poolse ateliers gemaakte sieraden. We zijn niet zo gespitst op het fabrieksmatige. En natuurlijk proberen we de collecties exclusief voor Goes en de rest van de provincie Zeeland te krijgen.

Voor de bekendere sieradenlijnen en horlogecollecties kunt u eveneens bij Hutjens Edelsmederij terecht. Niet zozeer voor de gangbare artikelen, maar juist voor de bijzondere ontwerpen uit de lijnen en collecties. We proberen juist die eruit te pakken. Om ook op die manier invulling te geven aan het woord exclusief. Dit is trouwens niet hetzelfde als duur. In de collectie bevinden zich ook goedkopere sieraden en horloges. Voor ieder wat wils.

Bent u op zoek naar een uniek en persoonlijk sieraad of object? U bent van harte welkom in onze winkel om de mogelijkheden te bespreken . Of neem een kijkje in onze webshop.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »