Lange Kerkstraat 31, Goes [email protected]+31 (0)113 212729

Fingerprint ring

  • Type product
  • Geslacht
  • Materiaal
  • Edelsteen
  • Collectie
  • Prijs

  • Sorteren op

  • 10 Producten

Seen 10 of the 10 products

Een exclusieve fingerprint ring bij Hutjens Edelsmederij

Wilt u graag een unieke fingerprint ring laten uitvoeren, dan kunt u terecht bij Hutjens Edelsmederij. U vindt hier verschillende soorten gedenksieraden uit onze eigen collectie. Alle sieraden zijn ontworpen en vervaardigt door ruimtelijk vormgever en edelsmid Harry Hutjens. In de fingerprint ringen die hij ontwerpt, kunt u een vingerprint laten verwerken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen of te mailen. Uiteraard kunt u ook direct een bestelling plaatsen. Wilt u de gedenksieraden in het echt bekijken, breng dan een bezoek aan onze mooie winkel in het centrum van Goes.

 

14 karaat goud ring met fingerprint

In vrijwel alle ringen uit onze eigen collectie kan onze edelsmid een vingerafdruk verwerken. U bent dus niet beperkt tot de modellen die wij hier aanbieden. Ieder sieraad is volledig handgemaakt en kan daarom ook aangepast worden naar uw wensen. De fingerprint ring wordt vaak gekozen als sieraad ter herinnering van een dierbaar persoon. We tekenen vooraf precies af op welke plek u de vingerafdruk wenst. Vervolgens wordt het 14 karaat gouden sieraad op maat voor u gemaakt. Ieder sieraad is daardoor uniek.

 

Het aanbod van Hutjens Edelsmederij

U vindt hier verschillende ringen uit onze collectie die zich goed lenen als gedenksieraad. Zo bieden wij bijvoorbeeld de fingerprint ring uit de Archi collectie aan. De Archie collectie bevat sieraden die geïnspireerd zijn op moderne architectuurvormen. Ook de geelgouden ring uit de Grillo collectie behoort tot de mogelijkheden. De sieraden in de Grillo collectie ontlenen hun vormen aan organische vormen uit de natuur. Wilt u een andere gouden ring in onze collectie uit laten voeren als ring met fingerprint? Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

 

Uw handgemaakte ring bestellen

Wanneer u de gewenste fingerprint heeft gevonden in onze online collectie, neemt u contact met ons op om uw wensen te bespreken. De vingerafdruk wordt door ons ingetekend en vervolgens aangebracht op het sieraad. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0113-21 27 29, e-mailadres [email protected] of het online contactformulier. Uiteraard kunt u ook direct een bezoek brengen aan onze prachtige winkel in Goes om de verschillende mogelijkheden voor een fingerprint ring te bekijken.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »