Collectie

De uitgebreide collectie van exclusieve merken horloges en sieraden is zeer de moeite waard. Harry en Laura zijn steeds op zoek naar ambachtelijke collecties met een aparte vormgeving en uitstraling. Veel Italiaans werk, maar bijvoorbeeld ook in Poolse ateliers vervaardigde sieraden. “We zijn niet zo gespitst op het fabrieksmatige. En natuurlijk proberen we wel die collecties exclusief voor Goes en omgeving te krijgen”.

Voor de bekendere sieradenlijnen en horlogecollecties kan de klant eveneens bij edelsmederij Harry Hutjens terecht. Dan niet zozeer voor de gangbare artikelen, die elders ook te verkrijgen zijn. Nee, juist voor de bijzondere ontwerpen uit die lijnen en collecties. Harry: “Die proberen we er steeds uit te pakken. Ook op die manier wordt invulling gegeven aan het woord ‘exclusief.’ Wat trouwens niet hetzelfde is als ‘duur’. In de collectie bevinden zich ook goedkopere sieraden en horloges. Voor elk wat wils”.

Behalve de sieraden en horloges zijn in de zaak diverse andere artikelen te vinden. Zoals design weerstations, draagbare led-lampen en andere accessoires voor uw interieur. Harry en Laura vinden het leuk dat erbij te doen. Uiteraard kiezen ze hier voor producten met een originele invalshoek. Gadgets om cadeau te doen of zelf in huis te hebben. Noem het een extra service, net als het verzorgen van reparaties.

Stap gerust eens binnen en laat u verrassen door diversiteit en exclusiviteit. Gecombineerd met de kennis van Laura & Harry slaagt u altijd.